Postări

Se afișează postări din martie, 2011

de-ai sti ...de-ai sti

Imagine
(foto:http://www.carefreetrip.com/wp-content/uploads/business-woman-traveling.jpg) De-ai sti ce iti aduce clipa ce vine, cum ar fi ?! De-ai sti ce poarta inima mea, de ce as mai vorbi, de ce ai mai intreba ?! De-ai sti ce maine vine, spre ce ai mai pasi, ... si nebunia clipei ce ar mai reusi ascunde ?! ... cokteil din inima , lasat sa arda-n trup.

apa sarutului

Imagine
apa sarutului eternei iubiri

hei, hei, hei !!!

Imagine
Hei soarele diminetilor, hei vis...hei, hei !!! Azi mai pasesti un an, si te inclini timpul ce vine !

Trag timpul...de nas

Imagine
Hapciu, hapciu, stranuta un timp tras de nas, cu febra pe frunte, in borboane de zile sterse dintr-un afis cu anotimpuri. ... ... sari cu mine in el, trei pasi inapoi, intoarceri, rotiri de trup in varful picioarelor, brate larg deschise, buze frematande, pleoapele inchise a mister ... ... ... si uite :

Un leagan prins de cer

Imagine
Picioarele pamantul nu-mi ating, ca intr-un leagan prins de cer imi fac vant sus, tot mai sus, pana cand inima-mi pierd in nori, si strigatul nu-l mai aude nimeni. ... ... Zbor peste strigate, peste ganduri ... am abosit sa astept, imi fac vant din azi spre maine, spre mine ... in mine ... ... Obosita sa ma tin, prada viselor ma las, azi vreau tacerea, ... doar ea si-apoi ma prinda-n brate vesnicia. ... si asta, da si asta , imi plac inflexiunile vocii lui.

ochi de pisica

Imagine
Pisica alba sau pisica neagra ? Alegerea alinta, se onduleaza pisiceste, cere! ..si daca nu primeste ? Hm zgarie, musca, gheruieste ... . Daca nu ai teama, fixeaza-i ochii. Hibnotica faptura iti va vorbi. Si pana la urma, care spuneai ca e alegerea, pisica alba sau pisica neagra ?! :) (foto :http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-masca-carnaval.html) Muzica DJ...miauuuuuuuuuuuuu

ATRACTIE

Imagine
Rasare un soare pe muntele Sinai... priviti ! Ati facut cale lunga sa calcati pe pamant sfant, sa vedeti acest soare. Este altfel decat cel ce rasare in diminetile noastre ?! Este altfel pamantul si aerul ce se respira sub acel soare ?! Oamenii de acolo sorb apa vie si noi ceilalti nu ?! Fericirea sta doar in inima nebunilor ?! Iubirea este numai a unora ?! Suntem toti dorinta, crez, ... sau unii le ratacim pe drum, cersind apoi mila universului creator pentru neputinta noastra ?! ... las un video si o imagine de amator ... si raspunsurile fiecaruia, discutii cu sinele, cu dorinta, ... cu viata.

alchimie de dor

Imagine
(foto:http://floungureanu.files.wordpress.com/2011/01/68788077.jpg) Te pot schimba in zeu, cu ochii mari si vii, cum tu nu mai credeai a fi. Te pot intineri cu mii de ani, si chip de june-prim iti dau, cand eu jaratecul doar pentru tine-l calc. Iti pot deschide porti, ce ochii nu le vad, dar inima le simte, lumini sa tii in tine... sa crezi in pasul tau. Ma pot juca cu focul sa schimb metale grele, in aur de iubire. Pot rasturna pamantul tot, sa calci fasii de implinire. Pot...cand tu nu-mi ceri, decat sa fii acasa, in nebunia din imbratisarea noastra. Magia asta ce o vezi, alchimica si clara, e o dorinta de fecioara,...si-o port.

respir noptile

Imagine
Deschide larg bratele, sa-mi culc trupul langa al tau si sa nu dorm, ... doar sa respir. Asculta-ma...cum te ascult. Din noaptea asta esti un altul, esti din iubire tot, esti din jaratec, esti din foc ... purificat, topit si recompus la loc.

doua jumatati de mar

Imagine
(foto:http://misteriouswoman.files.wordpress.com/2010/04/pasion1.jpg) Furtuna erai, si-am luat din tine jumatate curaj, jumatate acumulare, jumatate spulberare, jumatate nebunie. Vis desprins din firesc visai, si-am intrat pe furis in cetate sa-ti ascult monstrii, zanele, zeii, povestile si dumenezii din tine. Chemare de dor strigai in gol, si-ai lovit strigatul in mine, sa port si eu delirul dulce. Iubire totala intrupai, cer si pamant unite si-n doua parti egale le-am masurat, jumatate mie , jumatate tie. Apoi m-am daruit deplina cum ma regaseam, jumatate mie, jumatate tie. In jocul iubirii suntem doi, doi invinsi, doi invingatori.

Bat campii !

Am observat, imi place ... sa bat campii . :):)) Asa ca mi-a luat desaga in spinare, catelul la purtator si am plecat spre deal, desigur. Urcand de la poalele muntelui ce iarna-la admir cu jale din camera mea,pana in poienita din varful lui. Sunt palcuri de toporasi ce ateptau vazute, crengi cu flori galbene in copaci, flori de "ciubotica cucului" ,picuri de soare pe pamant, muguri pe ramuri... si verde, e verde, verde crud. Azi iubesc poezia bacoviana, azi da ... "Verde crud, verde crud… Mugur alb, şi roz şi pur, Vis de-albastru şi azur, Te mai văd, te mai aud! Oh, punctează cu-al tău foc, Soare, soare… Corpul ce întreg mă doare, Sub al vremurilor joc. Dintr-un fluier de răchită, Primăvară, O copilă poposită la fîntînă Te îngînă Pe cîmpia clară… Verde crud, verde crud… Mugur alb, şi roz şi pur, Te mai văd, te mai aud, Vis de-albastru şi azur." - Note de primăvară - Mi-e inca soarele pe fata, rosu pal de bronz abia prins. Mi-s inca pletele in vantul primaverii. Mi-e

contrast in lumea ta de alb

Imagine
nebuna de negru, radiind violet, in lumea ta de alb; pata de culoare varsata neatent de manusa mainii tale. intr-o lume de alb, am scrisul negru ; un anti-reflex de aripa prinsa in cadrul usii , inaintez un pas gol pe gresii reci . ghici cine poate fi inghetata pe-o canicula de vreme ?! ghici cine poate iubi cand o intreaga lume uraste ?! ... si cine-i capabil sa plece, neuitand uitarea rece ? afund maiinile in buzunare, ca un barbat sucar, cu-o floare alba in par, si gulerul camasii ridicat. Contrast, ... peste contrast in haine dintr-o epoca tarzie.

mi-e dor de ploi

Imagine
(foto: http://www.jurnale.ro/Visuri_timpuri_Lasati_ploaia_sa_ma_imbratiseze-idj27981-u28006-e150938.html ) ... si vina viata peste noi, cearceaf de calde ploi; ... se-adune apa peste umeri goi, cu buze moi; ... si toarne tunete-n stropi grei, sub pasii tai; ... mi-e atat de dor... mi-e dor de ploi.

cerul meu

Imagine
Am cules in palme cer, talisman al nemuririi noastre. Stranse-n plete, doua stele, prinse-n coc de-o semiluna. Necuprinsa pace, mangaietoare maini, tacerea sfintei iubiri ... aici ... aproape ... langa mine.

Femeie, unde esti ?

Imagine
Uuuuu ....trece un tren prin gara nimanui si cate or sa mai treaca... . Era rece, noapte ...burnita..inaintam fara ganduri, doar cu dorinta de a ma departa de acel orologiu ce-mi ticaia in mine...inima. Pana si dupa ceafa imi pulsa tensiunea...ea inima. Un suierat in gara, un tren accelerat, neoprind in halta. De ce ar fi oprit ?! Pe peron era doar o pisica, doi maidanezi si eu. Pisica fugi prima speriata, desi se alinta frumos... miorlaia ondulandu-si coada stufoasa ...rol de felina. Maidanezii erau nepasatori, imi cereau afectiune... pacat, nu mai aveam, a mea se terminase chiar atunci si nu stiam cand voi mai primi...scria mare pe mine ...renovare ( dar fara fonduri, cand o da Domnul ). Cateii nimanui, ca si mine ... am gandit, si am pasit peste calea ferata, in drumul meu spre o banca si un parc, unde odata gandeam ca ma pot asteapta doua brate calde si o imbratisare. In zbuciumul din mine ma intreb deodata: - Ce ai suflete ?! si tot eu imi raspund, - "Ce sa fie, nu-i

... si peste toate TU

Imagine
Ierburile pamantului mi-au dat leacul, sa-ti ung tamplele si buzele. Macerate in scaldatoarea apelor, sa-ti spal mainile, sa-ti racoresc arsura gandurilor. Un pat de frunze am strans, ofranda toamnelor trecute, sunt inca moi, fosnesc miscarii tale. Darul meu in sticlute de pelin, vin din bob de struguri albi si rosii, de baut pana-n final...cate o gura. Si peste toate TU si aroma pamantului, mustind imbratisari de dorinte, de brate coapte in gradini de impliniri.

uff.puff

Imagine
uff...puff...puf de papadie puf de nor, puf de dor. puf de perna moale, matase fina de iubire, chemarea o asez sa doarma. uff...puff ... suflu peste ochii tai, intr-un descantec te ating, sa-mi dormi usor, tu puful meu ratacitor.

La fel si totusi diferit

Imagine
Oamenii se nasc printr-un strigat, printr-o respiratie, a mamei, a pruncului, a universului. Pasii se fac in echilibru... apoi se invata mersul pe bicicleta, urcatul pe stanca spre zile, spre inainte. Iubirile apar intr-un intreg, din doua jumatati de dor, din doua maini ce se prind ... si se tin ... strans ; abia atunci esti suflet, dintr-o inima si un trup. Iubirile se sorb la fel ... si totusi diferit. Inimile pretuiesc la fel darul iubirii... si totusi altfel. Poti bea pana la fund sau cate o gura, insetat de mers prin arsita, sau te poti desfata intre cupe de vin beat de atata fericire, divinizand ori nu unirea. In tot si-n toate, din implinita mea iubire, spun des, cat inca ma auzi, cat inca ma mai vezi ... apoi ne-om cauta pana in regasiri.

Tu esti !

Imagine
Din tot ce universul a mai nins, am respirat particule de primaveri, cu tipat si durere, suflete speriate crezute in divin abandonate; am respirat apoi iubire-nalta, crescuta intr-un strop de fir de iarba. .................... (foto:http://art-zone.ro/poze/mari/Fir_Iarba_Cu_Roua_big.jpg) iar firul creste, se inalta, mai tanar, mai inalt, langa tulpina de copac, ce umbra ii va tine verii, si asternut de dalbe flori cu rozalii petale ce-or curge peste el zile si nopti, festinul primavarii. ................... (foto:http://roberthitter.blogspot.com/2009_06_01_archive.html) O floare sau un fir de iarba, sau poate unul mai firav, de grau, statornic joaca reinvieri, se nasc din bob de viata, se daruiesc luminii zilei si-ntunecoasei nopti, se dau privirii, uneori spre hrana, spre cules.... superba seva vie, superba seva ce te ofilesti, tu nu ai teama nemuririi, tu nu ai teama timpului. TU ESTI ! ................... (foto: http://100eyes.ro/mediaserver/s/y/e428a35474f5c902c1d15db0699aed5c_vie

alarma, in muzica mea

Imagine
Cand stele nu mor, iubirile nu dor, soaptele se-mbratiseaza-ntre ele, tu esti soare, eu sunt luna dintr-un picur prelins de cer pe-o frunza cruda pe-un verde de inima. (foto:http://danushax.blogspot.com/2010/09/imbratisari.html) Te pot asculta cum chemi, iar si iar, alarma de dor, ca atunci, ca-n prima dezghetare, ca acum, ca .... mereu. ... cu un clik, inchide ochii si asculta ....

figura de om

Imagine
(foto:http://www.freelinedesign.eu/wallpapers.html) Tu figura, om de creta alba, te pot sfarama intre degete faramita, faramita...praf. Tu figura, om de creta colorata, tinuta strans de varful degetelor mele, despre tine scriu pe-o tabla vie. Mai stii visa la ora tarzie ?! Mim mai stii a fi, undeva, candva parte din partea timpului absent ?!

oameni cu inimi de copii

Imagine
E o copila in mine, cum tu stii ... ce-si cere darul agitand manutele, intre fudite si codite, intre bujori si obrajori, cu buze pline de nazbatii, cu ochi de cer senin, in rasu-i cristalin iti prinde sufletul, cu tipete de plans cerseste dese mangaieri . .. e o copila-n mine cum tu stii, ce seara mana-ti cauta, s-o treci peste incretituri de frunte, s-o invelesti de temeri, de-ntunecoase nopti . o zuza si un zurbagiu, de mana strans intre necunoscute strazi de inima mergand, doi oameni mari cu suflet de copii.

meditatie prin dans

Imagine
Ceva ce mie mi-ar surade...meditatie prin dans. ... intrarea in transa prin dans. Si uite o carte, o vrajitoare, o romanca. Nu am temeri fata de vrajitoare, nu am frica ... din contra, ma atrag cei ce stiu trece dincolo de ceea ce ochii vad, degetele pipaie. Am pornit cautand in "Cabala", scrierea despre sufletul pereche si am ajuns la Paulo Coelho -Vrajitoarea din Portobello. Cat de rapid pot sari, prin net !! :)):))

Existential

Imagine
Imi plang un strop dintr-o straina apa, imi plang un cer din colt de univers. o microscopica fiinta tresar nemarginirii mele. din orizont ma chem, din anii ce-au venit trecutelor clipiri. te strig..., te chem... te-adorm ...cu fruntea langa fruntea mea. (versuri "Conexiuni" - "TU" )

mangaieri

Imagine
Cu-o pana dintr-o aripa de nea iti mangai fruntea la trezire, apoi ma zbor tasnind spre cer, furand in dor trezirea ta. si mi-am promis de-atatea ori sa te trezesc cu primaveri, sa te dezmierd cu flori intre petale sa te strang ... dar langa tine-am invatat sa zbor, iar tu ma inalti mereu spre sori. cand voi culege-n inimi flori, vei fi captura mea finala, iar eu o nesfarsita, vie primavara.

un nou azi....silance

Imagine
Vanduti pentru un pumn de neimplinite vise; damnati unei statornice furtuni, peste obraji de lacrimi storsi, azi vom uita sa mai speram frumos. un nou azi in silance de inimi, terifiant spatiu in jur ... se merge drept si singur pe o sarma veche, reinvatand din echilibrul pasilor atenti, neprinsi de-o alta calda mana. (foto: http://autumniris.blogspot.com/2009/03/absenta.html ) astazi doar vom privi spre cer, cu ochii ruga, cu maini impreunand destin ... in golul reinstaurat, in fosnet din copacii goi, tacerile mai stiu vorbi din noi. .... nu se mai cauta greseala in desfatarea neputintei noastre, apasa linistea pe tample ce zvacnesc... dorita-nedorita pace ... plutire, singura plutirea.

astazi

Imagine
Pentru astazi cuvintele sunt avalansa de complimente femeii ... Pentru astazi sunt mai multe flori, mai multe culori ... Pentru astazi a fi femeie e o calitate, un dar.... iar cine poate zambi "femeieste" sa o faca ! (foto : http://www.kudika.ro/ )

Credinte

Poate azi pacatuiesc si cer iertare celor ce nu simt si nu gandesc ca mine, dar ... . O zi ca oricare alta, inceputa in vraful de hartii si intrebari ale sefilor si colegilor ... o zi aproape obisnuita pana cand isi face aparitia un preot batran, in haine cernite,lungi,putin prafuite, cu barba de bunic si ochi veseli. Nu tace, e un om ce-l stiu, un preot ce vorbeste mult, ce-ti aduce ades zambetul pe buze cu glume bune... numai ca azi, prima zi de post mintea sa isi dorea sa faca ordine printre "supusii" sai. Vorbind de post ne povesteste cum parintii sai au crescut 13 copii la o masa mica de lemn, si unde la inceputul postului se punea cep la butoi, se fierbeau strachinele si lingurile de lemn si pana la Paste nimeni nu mai miroseau nici untdelemnul, d-apai carnea, laptele, ouale... . Si uite asa povestind se opri cu ochii pe mine si-mi spuse: - Matale sigur nu tii post ! - Crezi mata asta parinte ?! - intreb eu. El convins ma priveste tinta si spune : - Da! ... si conti

non - stare

Imagine
nonconformism intr-o non-stare vruta de un non-gand necitit, plutit de-o gura non-apriga. non-vis iertat intre ritmice ciupituri de sensibile coarde, pe un iubitor non-cant; atingeri de clape de pian apasat, trecut fluturat peste ..., in maini nonsalante cu albe manusi...si dincolo de ele o prea frumoasa floare la rever ... si ziua asta ... neterminata inca. lumini jucandu-se cu ochii mei, maini jucandu-se cu departarea, deschideri de buze in nerostite soapte. sezi gand, sezi cum te stiu eu ... tacut si bland !

pasion

Imagine
Fara cuvinte cantul pasiunii , mistuitoare sete dansand pe varful unui fin picior de balerin, sfideaza legea firii prin voalul ei plutind . Far' de cuvinte intre doua imbratisari. val dupa val la margine de mari.

Simbol - martisor

Imagine
Martisorul, un simbol impletit din iubire si candoare, il poti purta prin vene, pe fata, la rever...sau cum iti spune stilul, datina, placerea, obiceiul. Dar cel mai simplu e sa doresti "primaveri" oamenilor dragi... si sa te poti chiar tu transforma in renasterea zambetului si-a puritatii. ***** Pot fi eu primavara ta ?! ***** ***** Pot fi eu martisorul tau ?! **** ***** Poti fi tu iubirea si candoarea, mereu o primavara in viata mea ?! **** ..... se poate, desigur. Putem fi trifoiul cu patru foi, cosarul ... norocul celui drag.