Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2014

File de mine...file de tine...file de noi

...un timp ce speri ...un timp ce-ntinzi o mana sa atingi ..... - Un anotimp visezi, un altul le asezi ...si intr-un final le vezi, le simti, le crezi. - Un anotimp  cand n-ai curaj, un altul cand iti faci avant...si la final te-arunci si simti si crezi. - Un anotimp esti rece, un altul te dezgheti ...si cand te incalzesti te dezgolesti de stihii, frici si griji si-ti lasi vesmantul trupului sa simta si sa creada. ....si la final ....... un timp de tine .

Revolutie pe sentiment

Imagine
Ce ti-as dori inima mea, o revolutie sa-ti dea, un sentiment de reptiliana, si-o aura de angeliana. Si n-am sa-ti cer, ca ritmul lor sa-l stii, sa-l tii, ci ritmul tau, batai dupa batai, cand unii striga hai..tu poate bai. O masca revolutionara, iti tine mintea intr-o gheara, si inima din tine zbiara, se zbate sa iasa afara. Dar cine prinde ritmul ei... decat o alta cu temei, ceasornic si arcus modern ce-ti tiue si huruie  a sentiment echivalent ... substrat de magma si revolta, incandescent, ardent,... strident.

Ori la bal...ori la spital !

Imagine
Valsul florilor de tei, nocturne plimbate prin tinereti ... toate ne lasa asa un gust de :"mai vreau acel timp". Dar frunzele cazute din tomnaticul timp ne coloreaza in fericiri si uri, in calm si furtuna, in momente frumoase si momente pe care ai vrea sa uiti ca au existat .... si tot asa. Experienta imi spune ca-i bine sa bati fierul cat e cald ( asa cum bine se spune in popor) si ca mai bine tai raul de la radacina ... si ca uneori e mai bine sa confrunti adversarul cand simti ca poti, iar tergiversarile, daca nu au in spate strategii diplomatice sa nu le intinzi mai mult decat le e coarda...asa ca sunt la varsta la care prefer sa spun : "Ori la bal, ori la spital " ... si cine e cu mine sa ridice doua degete sus, si cine e cu mine sa strige "hai !" :)    *     Cine crede ca poate fi om si in esenta sa fie numai inger se inseala !