Cap I Fila 3

 Sacose, una in dreapta, una in stanga, poseta pe un umar, chei in mana,  ... si EA.
Usa se tranti de perete , ofta.
Isi propuse sa-si administreze altfel timpul. Intai curatenie, papa, baie, apoi va naviga pe net.
Zis si facut. Dupa o relaxanta baie in spuma si arome fructate isi puse pijamaua pufoasa, papucii cu cap de ratusca si se ghemui in pat. Intoarse monitorul spre ea , tastatura si-o puse pe picioare si intra in cealalta viata.

Azi era cuminte. Prea cuminte. Reusise sa inteleaga cateva trimiteri catre divin, asezate cu drag de un suflet de fata. Era o desteapta iar EA o aprecia. Interactiona cu autoarea, dar in cuvinte simple iar aceasta ii raspunse cateva pagini. Era la fel de clar ca fiinta cealalta simtea nevoia sa imparta, iar EA primi si multumi.
Se simtea usoara ca un fulg de papadie, canta cu degetele pe taste asemeni unui pianist.
Descoperise un alt suflet care stia muzica, o simtea si la randul lui o daruia. Era tarziu si asta o incarca ca un somn lin, fin si odihnitor.
Un piuit in boxe o trezi din revelatie. Aparuse un mesaj. Un necunoscut ii oferea detalii  despre cum ar trebuit sa incadreze in pagina si multe alte chestii. Se enerva. Cine mai era si acesta de-si spunea " sunt destept si-mi pasa". Ei nu-i pasa. La el pe pagina se duelau doua, poate chiar trei femei. Aparuse si un el, un altul care intermedia disputa. Fetele chiar se paruiau verbal, era o lupta pe viata.
 Rase cu pofta : el era trofeu de cruciada, iar celalalt parea arbitrul .
-  Na chestie, ele se dueleaza si lui ii pasa cum asez eu in pagina !  Omul asta naste discordia, apoi fuge in lume dupa alti cai verzi. Teribila lume, la fel ca in viata ! :)

In tot acest timp muzica se derula in boxe.
Ea fredona odata cu ABBA  "The winnner takes it all" si realiza ca fetelor dueliste le va trimite chiar aceasta melodie. Zis si facut, dar cum ?! Si intreba pe cel ce linistea i-o tulburase cam ce si cum, iar el raspunse scurt si la subiect.
- Poftim de reflectati acum la el ! ... suna mesajul langa melodie.
Si toata lumea amuti sau lupta incetase...sau intre timp au adormit

Apoi isi publica o alta calda melodie. Era deja un prea devreme sau poate prea tarziu.

Dormi o clipa cat o mie si se facea ca ea era acolo, in incaperea paruielii. Dar toti  radeau strident, ca un ecou  ....
Nu, nu era ecoul, ci ceasul ii suna pe acelasi colt de masa.

Hai sus fetita ! E alta zi, o alta dimineata !

                                                                                        ~ SimMB

CARTE  VIRTUALA  pag.3

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Gand de cafea tare