ma declar ....

Cum sa ma declar ?

Astazi primesc un mail de avertizare, pe scurt scria: "alerta bioritm pentru 4 iulie". Hm, cand am zis eu ca vreau asemenea atentionari ?! In fine, citesc :

" Atentie!
Ciclul bioritmic Intelectual se apropie de limita maxima.
Ciclul bioritmic Intuitie se apropie de limita minima."

Stimate doamnelor, domnisoarelor si stimati domni,in data de 04 iulie ma voi declara inteligenta, la maxim, la maximul meu posibil. Intuitia pe "0",in cel mai scazut punct, clar nu fac nici o tranzactie, nu vorbesc de sentimente, nu pun in scena ce ar gandi altii despre... sau cum... . Dar ce ma fac cu mine, inteligenta fara intuitie, ce fel de inteligenta o mai fi si asta ?!
Eu daca nu intuiesc sunt 0 (zero spre zero barat), asa ca scriu de astazi:daca va supar in ziua de 04 iulie a minunatului an 2009, acordati-mi clementa, am intuit gresit si nu ma suparati ca voi fi al naibii de desteapta !!!

Interesant, urmaresc graficul ... mai sorb din cafea, sunt prinsa !

Mai, dar sunt doua linii colorate pe 01 si 02 pe maxim, adica azi fizic sunt super, si emotional la fel ... si de asta de ce nu m-a anuntat nimeni, schimbam programul, eram mai optimista, mai activa, mai in forta, asa cum scrie acolo.

Concluzionez: sunt sarita, dar sarita rau ... si din zodie si din bioritm ! Am sa-l privesc rasturnat, sau din laterale ... am terminat cafeaua si tot neelucidata sunt. Cred ca se apropie data de 4 si dupa cum va spuneam, degeaba ... n-am intuitie.

Sper sa-mi reuseasca, macar melodiile !


Comentarii

Mihaela Petrescu a spus…
E minunat sa fii "sarit", ingrozitor sa-ti gasesti locul in mediocritate!
Brandusa a spus…
Mihaela, multumesc, simpatica sustinerea ta !
Cristiana a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristiana a spus…
Am sters eu comentariul pt ca m-au luat hartoagele pe dinainte si nu am mai facut corect corespondentele intre gand si scris!!
Iata ce scrisesem, puricat un pic!!

Inainte sa intru pana peste cap in hartoage, trebuie sa-ti spun 2 cuvinte: pentru mine esti TU si gata, in 4, 14, 24 sau 34 sau 44 !!
(imi aduc aminte ca pe vremea adolescentei mele era o carte parca cu povesti pt. adolescenti! "35 mai"!! azi cunosc adolescenti care imi citesc postarile grele la 1 noaptea si maturi care sunt enervati de faptul ca scriu lucruri "grele".. :) Asa e viata!)
Chestii din astea mai primesc si eu, de multe ori ma apuc sa scriu postari sau comentarii cu idei venite de pe acolo!!! In acord sau reflectand la contrarii si corespondente..
Cam asa cum ai facut si tu, acum...
Iti doresc o zi plina de inefabilul simtirii de tine!!

Iti doresc din nou toate cele bune, Brandusa!!
Dana a spus…
melodiile ti-au reusit sigur! era o vreme cand ascultam ore in sir muzica lui Sting.
nici mie nu mi se potrivesc trebile astea cu bioritmul, cred le scapa ceva! :)) suntem unice si de necatalogat!
Brandusa a spus…
Cristiana, corect, eu voi fi pana la capat, desi foarte rar ma plac; sunt din multimea "vesnicilor nemultumiti".
Scuze, raspund cu o oarecare intarziere - o pauza de casa, blog, hartoagele mele etc.
Brandusa a spus…
Sandra, fruntea mea inclina spre asemenea chestii, dar reusita lor, in ceea ce ma priveste este nula. Spun asta pentru ca deja am trecut de 4 si zau ca nu a fost nimic, dar nimic, nici macar pe aproape. Sunt plictisitor de normala, des involburata si merg pe stilul meu. Asta este, totusi le citesc, cotrobai dupa ele si cam cu atat raman.

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire