Oameni, mai exista omenie ?!

Oameni, mai exista omenie ?! Cat si unde ne-am dezumanizat ?!

Daca rautatea se capteaza pe tevi groase si merge ca unsa la public, nu pot zice ca nu m-a distrat interpretarea acelei "Roxi manelista", facuta la mare stil in limba engleza, dar m-au intrigat cei care aveau aerul ca stiu mai multe, ca sunt net superiori. Ca sa vedeti ce oameni fac show in draga mea tara si cui i se face audienta !
Ieri pe drum, pana si la radio, erau in mare ton cu emisiunea; bine, spus in alt mod, spiritul, nicidecum aiurind prin balarii. Chiar ma gandisem sa fac un fel de licitatie, sa-i dam note fetei, Roxanei adica, cu pornire de la 0... dar sa o uitam, sa-i lasam in proasta lor crestere si sa mutam canalul pe alte emisiuni ... zau ca se poate ?!
Pentru curiosi ca mine, vedeti aici.

In fine, nu mai suport caldura, iar cine poate dormi pe o asemenea sufocare este un fericit !

De unde am plecat si la ce Roxi, salamioare, copii minune, strigate de groaza am ajuns !



Iar pentru mine, acum vreau folk :


Comentarii

Anonim a spus…
cum sa nu mai existe omenie...?!?
normal ca exista... altfel, nu am mai avea speranta, nu? :)
Brandusa a spus…
Elza, vreau mai multa omenie, sa sara in ochii oricarei proaste ca mine, care nu vede clar !
si nu vreau sa se mai vanda jegul, vreau apa pura si culoare !

prea putina, pentru o lume atat de mare...dar in fine optimistii vor spune ca este, pesimistii ca nu... eu spun ca este cat vad eu

pentru bilele tale albe, cu mult drag si mult bine !
eRys a spus…
Ce rahat de emisiune e aia?...M-am si inecat cand am vz! Mai bine ca nu urmaresc asa ceva!!...Lazarusii ma-sii! Cu omenia stam prost, e drept...Sa ma ierti dar n-am putut viziona toata balaria lui Roxy, cine-o fi si asta!
.....
Zoe Alecu e o cantare totala si o frumoasa, mi-a placut mereu de ea, iar Doina Badea, ce sa spun decat ca ma bucur ca ti-a trecut prin cap sa o alegi...si ca e perfecta pentru cantecele ei si pentru auzul meu si pentru istoria muzicii usoare romanesti, la fel ca multi altii .
Am mai ajuns si unde ni se induce ca am ajuns, pentru ca daca s-ar vrea, nu s-ar populariza asemenea dobitocenii ce atenteaza chiar la bunul simt si pe care le consider jignitoare. Adica asta meritam, ca vrea cine????
Seara placuta si numai lucruri bune!
Brandusa a spus…
Erys, nu stiu, dar le aud pe "madamele" de la anumite uzine, pe unde trec... si bine te-am enervat si pe tine, ca eu am cautat doar melodia si fata si am gasit asat; atat auzisem la radio, si pe lalaind.
Zau ca suntem de belea de indobitociti, dar sa zicem ca mai ridicam acapu' si vom lua aer curat.
Si cu parere de rau zic, ca ma doare unde am ajuns !
Marius Diaconescu a spus…
asa cum mai spuneam, saloanele sunt pline la Spitalul nr.9; de aceea pe unii ne-au dus un azil, care se numeste ROMANIA; aici primim pastile precum cea de mai sus, in fiecare zi:)
Si, daca mai pui la socoteala si caldura.... :)
Brandusa a spus…
Marius) + umezeala, stresul :)... vreau azi doza tripla sa pot trece peste
Anonim a spus…
mai tzincilor
-voi aveti o arma puternica in
miini
se numeste net ,internet etc.
-pe vremuri ,am fi putut schimba
multe cu asa ceva ,in bine, insa
nu stiu de ce vaicareala asta
cind puteti pune
de multe, prin intermediul blogului.
VIITORUL ESTE IN MIINILE VOASTRE,
DAR VA SCAPA.
-LA BRASOV , AU FOST OAMENI CE AU AVUT
CURAJ SA SE APRINDA , LA BUCURESTI
AU LUAT CUVINTUL IN PLEN ,
DAR VOI NU FACE-TI DECIT SA VA
VAITATI.
-VOI ATI ADUS TOTUL UNDE
ESTE ACUM , PT CA ACCEPTATI
CUM SPUNE BRINDUSA ..jegul.
-sa fiti jegosi , ori
poate -----SA TRAITI jegos.


op
Erys a spus…
Mai, op...dar de ce nu vrei sa convingi si tu pe altii de asta! Crezi ca daca nu ma uit eu la asa ceva le-a scazut audienta imbecililor?...Cu siguranta ca nu.
Eu m-am convins singura sa nu mai urmaresc si sa evit asa ceva...n-ar putea si ceilalti sa faca macar un protest prin a nu accesa posturile astea de rahat?...macar atat. Altfel, ramane sa ii pandesc la colt pe toti "jegosii" si sa le dau cu ziarul in cap!
Si mai este un aspect...degeaba fac ceva trei sau patru insi, ca nu suntem uniti nicicum...una spunem, alta facem, lucru obisnuit in viata de zi cu zi, de care sunt acrita pana peste cap...ok?
In rest, apreciez intentiile voasrte, iar daca aveti nevoie de un umar, vi-l ofer cu placere pe al meu, pentru cauze nobile!
Sorry, nu pot sa traiesc jegos!
Anonim a spus…
M-am dezobişnuit de a mă mai uita la televizor. Nici ştiri, nici emisiuni, nici filme, nimic. De aceea a fost cu atît mai şocantă emisiunea pe care am găsit-o în link-ul cu pricina.
Am rămas înmărmurit. Nici nu cred că mai e vorba de omenie. Acum e altceva, mult mai profund. Nu îmi dau seama ce este, dar în mod cert nu ţine de omenie.

Toată tărăşenia mi-a lăsat un gust amar. Îmi pare rău şi de Roxi, şi de Lazarus şi de invitaţii săi. Dar mai rău îmi pare de noi toţi, la un loc.

Este un cîntec de Tudor Gheorghe... Cîntec Oltenesc. Vi-l recomand de pe unde puteti face rost de el. Ascultaţi-l o dată, de două ori, de zece ori... Eu nu mă satur de ascultat.

Toate cele bune.
Brandusa a spus…
Erys , Andrei...este dreptul nostru de a ne exprima opiniile, si asta cat mai des...pasivitatea nu este solutia.

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire