zig-zag

Continuarea la "a fost" este "sunt", nu ?? Am sau nu dreptate ??

Deci, sa purced a povesti, ca doar am timp berechet si stau cu cafeaua pe mormanul de acte si cu tigara sa se fumeze singura, ca mie imi dauneaza .
Sunt o musca mergand in zig-zag pe bancheta din spate a unei masini tunate cu scaune trase in piele. Na, de asta ce spuneti ?!
Bazai si-l innebunesc pe cel de conduce, se intoarce si-i spune aluia din dreapta "prinde-o, deschide geamul, da-o dracu afara ... ce stai si te holbezi la mine cum aia ma bazaie la cap ?!". Al din dreapta tatalui replica "prinde-o tu desteptule, ca doar nu m-oi catara pe banchete ! Si geamul l-am deschis da asta-i prosta rau, nu iese ".
Conducatorul, al mai bun de pe traseu, deschide geamul, ma priveste adanc in ochii mei holbati si-mi spune "iesi odata, ca te ia mama dracu'".
Buimacita de aerul lor conditionat si manele la max, caut disperata prin imparatie iesirea. Hop, o curba, masina se clatina, ma darama, dau cu capu' de tavan, cad lata.
Norocul meu ca-s musca, n-am glezna fracturata si nici la minte nu sunt beata !
Morala ... azi fara morala, traiesc imoral.

"La Circ...
Un accident banal —
Un acrobat,
Un salt mortal ..." continuarea ..
.


Si daca podul a picat, tot voi ajunge sa-i vad !
Incitanta viata, daca nu am obstacole nu ma prinde !!!

Comentarii

Erys a spus…
Fantezie si gratie...cat despre morala, cica un englez este moral cand se simte prost (jenat)...Sau spun ca simtul moralei se baga mereu acolo unde nu e nevoie de el.
O seara minunata!
Brandusa a spus…
Erys, mi-a placut !
Elza a spus…
poezia cu acrobatul m-a facut sa plang cand am citit-o prima data... si de fiecare data ma intristeaza
Brandusa a spus…
o poveste Elza, o poveste !

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire