Dunarea in lung - si'n lat
Ce-mi amintesc din mersul in lungul si'n latul Dunarii ?!

Oamenii calmi din Sulina, de parca timpul pe acele meleaguri se masoara altfel,
nisipul din clepsidra curge lent. Da, oameni care zambesc si inteleg chiar si cand faci gafe.

Apoi nuferii, albi si galbeni, lumanari aprinse-n verdele zilei.Cerul, un cer cu nori albi, pictati, parca prea bine sa fie reali, si totusi erau.Caii salbatici, zeci de cai, alergand spre nu stiu-unde, intr-un nu-stiu-ce galop.Batranii copaci din Letea.O padurea suprapovestita, uitata de mare la suprafata.Si pasarea albastra (dumbraveanca), da, ea mi-a ramas zburandu-si culorile prin ochii mei.Un om care poate reproduce mai mult, mai bine despre ... aici, pe blogul http://jorjphotography.wordpress.com/2010/08/23/delta-padurea-letea/

Am zis in gand, cu aparatul foto in mana, ca nu voi putea reproduce mai nimic, din ce ochiul vede...si uite ca macar am prins in unghi perfect cerul si apa.Mergeti pe pamanant, nu in gand, cu ochii larg deschisi...cam atat mi-a mai ramas a spune, dintr-un concediu.


...spre sfarsit de zi, un timp cand cant: "caii liberi fara sei..caii liberi nu se vand, caii sunt un ideal", cai fara frau, fara calareti ...

8 comentarii:

Anonim spunea...

am fost un nor calator
iar de sus am vazut
cit de mult iubesti viatza.


op

multumesc

Brandusa spunea...

Asa frumos ?!

Erys spunea...

minunat, minunat!...

Brandusa spunea...

Erys, mi-am luat o mare doza de liniste si frumusete, asa cum nu ma asteptam.
Te imbratisez !

JorJ spunea...

Felicitari pentru experienta traita in delta.
Eu abia astept sa ma reintorc.

Brandusa spunea...

Jorj, multumesc !
Te cred, si tu stii sa povestesti, prin scrieri, descrieri si imagini !

Virtualkid spunea...

Cativa ani mergeam cu regularitate spre Tulcea. De multe ori treceam Dumarea pe la Braila si mergeam prin Macin. Cine cunoaste zona, stie cam cat de frumosi sunt nuferii baltilor de pe margine drumului.

Brandusa spunea...

Virtualkid, adevarat, frumoasa zona. Eu merg des in Tulcea, la rude, desi locuiesc departe de ei, la poale de munte. Insa nu reusisem sa ating Sulina si imprejurimile.