Imparteala cu de-a sila

Chestia asta cu imparteala  nu atinge pe oricine !
Vad oameni impartind bucuriile lor semenilor ... si nimeni in jur, nimeni  nu-si doreste "bucuria lor" pentru ca "ar fi prea personala" :)
 Opus acestora victimele societatii, ale vietii isi deplang actiunile, consortii, nenorocul ...  isi deplang viata si tristetea. Inunda imediat camarile sufletelor tuturor.
Hm, parca am fi nesatui de tristete, de victime si crime,  de ura si bataie, de rau.

Zilnic atractia apare in jurul  tristetii, fie pe sticla ori pe orice fel de forma scrisa, citibila  de marea masa.

Azi mi s-a facut efectiv rau in cursul stirilor tv  ( nu conteaza canalul) ascultata intamplator  si culmea nu era sub atentionare.

Ni se incarneaza zilnic starile de durere ale altora, strop cu strop,  metodic ... apoi ne vom sinucide in masa, ca gest de solidaritate cu  "tristetea" comuna.  Vestea cruda e ca multi se hranesc cu ele, vampiricele stari:
- Sa curga sange , sa-l savuram si noi , la 7, la 12, la 17,  la 21, ...chiar si in somn.
Neamuri  de lilieci ce suntem ! Neamuri de oi blegi .

... si daca cuiva ii pasa de furia mea, si vrea s-o ia la pachet, sa afle ca nu-i buna, e expirata , nociva, contaminatoare , ... are FF - uri UU-uri, RR-uri ... ce pot dauna grav sanatatii inimii, ultima care isi doreste moartea.

Respirati, inspirati-expirati  ... exercitiu' marii realizari - viata !



Comentarii

Anonim a spus…
Dragă Brândușa, spui foarte bine ce spui, și eu am simțit asta ! Suntem intoxicați cu ”fapte diverse”, majoritatea negative (cutare și-a omorât vecinul, cutare și-a snopit consoarta în bătaie, cutare a violat pe nu știu cine). Toate astea ca să avem mințile și sufletele ocupate cu mizerii (sau cu fleacuri în genul reclamelor), și să nu avem timp să ne gândim la ceea ce e cu adevărat important pentru țară, pentru lume, și chiar pentru noi ca indivizi. Să gândească alții ce e bine pentru noi (și s-a văzut până acum, începând cu împrumutul la FMI), noi trebuie să fim roboței cuminței care înghit știrile de care zici, și se preocupă doar ce fel de produse își vor cumpăra.

Dar nu trebuie să fii furioasă, e păcat de suflețelul tău ! Doar să observi, să zâmbești, și... să ne spui și nouă !:)
Te pup !
Ryanna Pop a spus…
ştii,pe vremea lui Ceauşescu,era interzis ca la ştiri să se dea anunţuri de genul celor de care vorbeşti..se difuzau doar "relizările socialismului luminos şi etc..."se evitau a se anunţa crime,violuri,sau alte nefăcute..dar printre "celulele"societăţii se aflau destui "zvonaci"..am crescut cu teroarea anului 2000 în sânge aşteptând resemnată sfârşitul lumii,am crescut cu sfaturile drastice ale mamei ce-mi spunea de fiece dată când mergeam spre şcoală ,să nu intru cumva în vorbă cu străinii,am asistat la procese publice[că aşa era pe atunci]la condamnări ale unor criminali ce-şi omorâseră soţie,părinţi etc..sau violatori de fetiţe între 3 şi 9 ani..ştiam de apropierea revoluţiei şi toate astea fără să văd ceva la tv...în 89 ce s-a întâmplat?..lumea dorea ştiri..lumea dorea să nu mai trăiască în întuneric..lumea dorea viaţă ca în occident[aici ni s-a tras de la Dallas:))]..şi evident s-a întâmplat ce se întâmplă,conform bineştiutului citat celebru,"ai grije ce-ţi doreşti,că ţi s-ar putea realiza"...ăsta-i omul,în general trăieşte doar la extreme,,la fel ca ziua şi noaptea..ori e lumină, ori e întuneric..detaşează-te de vampirii energetici şi concentrează-te pe viaţa ta,pe visurile tale frumoase şi fă versuri..hrăneşte-ţi sufletul cu frumos..şi aşa vei suporta mai uşor..aşa-i lumea,aşa-i viaţa...
un weekend minunat să ai!:)
Brandusa a spus…
Florina, culmea e ca ne-am "obisnuit" sa le "savuram" in audienta maxima.
Cica noi cativa, "inteleptii" :) vom reusi a ignora, insa, uite mai inghitim pana mi se face de-a dreptul rau.
Te imbratisez cu drag !
Brandusa a spus…
Ryanna, corect, am vrut occident si inca mai vrem fara a realiza implicatiile nefaste pe langa luxul, dezvoltarea si "puterea de exprimare" :). Dar cum bine spunea Florina, noi suntem viorile cu numarul doi, nu originalele si devenim copii infidele, robotii facuti sa "consume".
.. si uite asa ne impartasim macar parte din nemultumiri, eu pe aici, tu in coltisorul tau... dar macar protestam cumva nu ?! :)

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire