Mama de fata (versus) mama de baiat

Mama de fata , mama de baiat :)
Care ar fi diferenta ?!
... si de ce ar trebui ca mama de baiat sa fii mai posesiva :) ? 
:)) 
Oameni buni, dezbaterea asta nu se mai termina !
Azi cineva m-a apostrofat :
- Doamna inca nu stii ce inseamna sa fii mama de baiat, el va fi barbatul casei...tu ai fost mama de fata !
- Zau , zic eu. Hai explica-mi !
...si "experta" incepu de nu mai reuseam rabda explicatiunile .
Asa ca m-am infuriat si am cotrobait  pe net si uite cate am gasit:


Comentarii

Unknown a spus…
Pentru mami meu se potriveste perfect :D
Brandusa a spus…
Bianca, e de bine nu ?! :)
Solidaster a spus…
Bunã Brandusa.Ce importantã are dacã esti mama unui bãiat sau al unei fete.Sunt oameni cu prejudecãti,cu idei preluate de la altii si nu debitate de ei,cu suflete mici si mereu interesati de ce spun altii.Mã doare când aud astfel de comentarii.Un copil e un dar,de care trebuie sã ai grijã si sã-l íngrijesti cu toatã atentia.Un copil íti aratã de fapt cine esti.Pentru cã tu(noi) trebuie sã te schimbi ca sã poti acompania,cresterea si dezvoltarea copilului tãu.Eu am 2 bãieti si o fatã si am ínvãtat multe lucruri de la ei.Toate scolile din lume nu te pregãtesc sã fii pãrinte.Inveti singur.Te imbrãtisez de departe.:))
Brandusa a spus…
Solidaster, ma bucura intelepciunea comentariului tau! Sunt convinsa ca esti o mama minunata !
Unknown a spus…
da, cum sa nu? e taur.
Anonim a spus…
Eu sunt convinsa ca exista o diferenta, pentru ca o vad in ochii mamei (care a fost amam de fata), cand are de-a face cu fiul meu.
E ceva diferenta... de temperament, si de ascultare !:) Cred ca iti va trebui mai multa rabdare si forta cu baiatul, dar vei reusi tu, pentru ca te stiu razbatatoare.

Te imbratisez !
Brandusa a spus…
Florina, aceasta mama are 2 fete si acum este "posesoarea" unui baiat (frumusel si destept ce-i drept)...insa exagereaza pe tema "barbatul este numarul 1", dea aici deviind cu repercursiuni de crestere asupra copilului...pe care inca de mic il invata sa fie arogant. Indiferent ce gafa, ori ce "tampenie' spune/face odrasla, are scuza prealabila ca e "barbatul casei".
Sa-ti mai spun ca mentalitatea porneste de la mama ei, femeie simpla de la tara, iar ca "doamna" sus mentionata este o actuala "patroana", inrestrata cu multul noroc la parale al sotului ?!

Da, adevarat bunicii se comporta mai altfel cu nepotii. Parca sunt altii :)) Eu am testat asta si inainte si acum :)
Te imbratisez cu drag !
Anonim a spus…
Brândușa, genul acesta de mentalitate, că băieții ar fi buricul pământului și li se cuvine orice, este exact genul pe care îl detest,și care denotă înapoiere, gândire de Ev-Mediu. Eu voiam să spun doar că băieții sunt muult mai neastâmpărați decât fetele, și mai greu de strunit. Și, mai greu de pus la treaba !:) Asta e o realitate, mama a văzut-o pe pielea ei.:)
Dar cred că tu ești suficient de hotărâtă ca să nu-l lași în voia lui.:)

Te pup !
Brandusa a spus…
Florina...doar ma stii !
Hotarata pana la capat :)

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire