Ireversibil vie

M-am interzis unora,sa ma redau altora, si mai ales sa ma redau mie.
...si lupta e continua.
E ca atunci cand esti mic, si privesti cu dorinta lumea celor mari, nerealizand ca esti in tine, mai mult decat ei. Apoi cresti si te pierzi. Te ascunzi in activitati, in jocuri de scena si de culise, in societate si de ea, dar mai ales te ascunzi de ce simti si de ce esti.
 Mda, apoi te cauti in unghiere si colturi de suflet sa te recompui ce ai fost odata. Un singular, atat de complet si atat de naiv. Irecuperabil circumstantele te cioplesc "maturul", "inabordabilul" sau mai rau "incadratul pe tipar".
Cred ca fericirea sta in privirea unora cand te vad "nebunul". :))
Cam asta-i chestia cu mine...cam asta am sperat sa fiu. Un om viu, energic, un om de baza, un om de neinfrant, capabil...si uite se pare ca am ajuns. Dar unde-i fericirea totala?!
 Hm, era, a fost odata cand printul si printesa o priveam pe tavan in jocul focului, in vorba batranului, in craiasa floare din gradina...in doamna Primavara ce nu mai vrea sa vina.

Deplang uneori clipa naivitatii si-o strang ca pe un bun de pret in minte. Instantaneu stiu atunci ca sunt  EU.

...si ma trezesc ades sufland in papadie !



Comentarii

Tlaloc a spus…
Mai presus de toate suntem oameni. Mereu o sa incercam sa ne regasim dar poate nu aceasta e marea problema a fericirii. fericirea totala nu o putem avea, mereu este loc de ceva in plus. trebuie sa apreciem ce avem in momentul de fata, restul nu conteaza. Nu conteaza cum ne vad ceilalti conteaza cum ne vad perssoanele potrivite, daca acele persoane (potrivite) raman langa noi inseamna ca suntem speciali. Astazi ninge, maine ploua, bate vantul... si totusi ne dorim soare. O sa fie soare, o sa fie cald, o sa fie zapuceala si o sa ne dorim ploaie.
Ma bucur ca am intalnit "EU"-ul din tine. Sufla in papadie si dorintele o sa se implineasca!
erys a spus…
naivi sau nu, nimeni nu pierde lupta, decat daca o refuza...
Brandusa a spus…
Tlaloc, vesnicia se scrie in noi/cu noi, in fiece clipa.Fiecare o purtam ...si uneori pare grea.:)
Brandusa a spus…
Erys, parca-n joaca e mai usoara ! :)

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire