Eva, Eva...si iar Eva



Daca superi o Eva, vei manca un mar crud, iar bucata ramasa in gatul barbatilor e un semn al greselii.

Sa fiti convinsi, de asta s-a maniat si Dumnezeu pe voi. Cata lucrare si cat suflet i-au trebuit lui sa faca femeia iar Adam s-a crezut atotstiutor, mandru, falnic etc incat a incalcat porunca Domnului.
Si sa nu ma contraziceti, porunca era "iubiti aproapele ca pe voi insiva". Ceva s-a intamplat acolo in paradis, dupa ce Eva l-a infruptat cu toate bunatatile, l-a alintat si mangaiat, eu zic ca Adam si-a cam luat-o in cap.

Asa ca iubiti-o pe Eva, alintati-o si va va face un tort de mere bun bunut, rulada cu mar, mar copt glazurat, placinta cu mar si scortisoara si cate si mai cate bunatati iar voi dragii mei va veti simti iar in paradis.

Si daca am rastalmacit "mitul" a fost de dragul vostru si al nostru, al evelor pamantului !



Lumea o biserica fara cupola,
omule tu esti miracolul
la care zilnic te inchini,
altar intr-un manunchi din flori de mai,
lumanari aprinse-n soarele amiezii...
Omule priveste-te !!!
Omule iubeste-te !!!
Omule te-mbratiseaza !!!

Comentarii

Erys a spus…
Se vede treaba ca undeva s-a scurtcircuitat relatia dintre adami si eve...dar vor lupta mereu pentru iubire...si de stiu sa inghita merele si de nu.
Preparatorul de compot de mere a spus…
Bey, Adam a muscat din mar fiindca era bou! Nu ii era foame, iar notiunea de ispita era atunci "in faza incipienta" ca sa o putem lua in calcul.
Intotdeauna am aprecit vorba unei bune amice: "barbatul e capul, dar muierea-i gatul, iar fara gat, capul nu se poate misca!"
Brandusa a spus…
Cam da Erys, cam da !
Brandusa a spus…
Hei preparator, mai Adame, ideea era sa-ti iubesti Eva, aia cu care imparti matale zilele si noptile ... iar viata ta va fi un paradis !

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire