Frumosul naste...frumos

Spune-mi cu ce te hranesti si-ti voi spune cine esti.:)
Simplu si la obiect.
Meniuri variate, speciale pe diete, pe recomandari,
in substituiente,... in clar, in vag, in intens,... .

Veniti si luati hrana, zeii sunt langa voi, se nasc,
traiesc sa va atinga. Lasati-va "atinsi"!

Comentarii

Anonim a spus…
Tu ai o intuiţie şi o inspiraţie când vine vorba de titluri, ceva de speriat!
:)
Cum e cu zeii până la urmă?
(Eu tocmai ce m-am răţoit la pseudozeu în postarea precedentă.)
:))
Brandusa a spus…
Blue, si el stie ?! :))

Zeii astia umani :), off, sunt toti ce-ti incap in suflet, ce te mangaie si-si fac culcus in inima ta...iar ea capteaza maretia starii, si-o retrimite cu forta astralului.Ca intr-o repetitie eterna, cand pulsatiile se amplifica cu fiece tic-tac...mai inalt, si mai inalt.
Efect de bumerang, ecouri in zeita din tine :)
Anonim a spus…
Păi dacă e aşa cum prezinţi tu, atunci înseamnă că tare mult l-am iubit, odată ce a prin contur şi am putut să-l văd!
Tu crezi că se poate asta?

Mai spune-mi, te rog, că-mi place şi chiar mă interesează chestiunea!
:)
Brandusa a spus…
Blue, nu-mi trebuiesc cuvinte, nu-ti trebuiesc demonstratii...ca atunci cand primele ecouri ale unei viori te prind pentru tot restul melodiei ... ai vrea sa pleci, dar mai stai "pana la capat", apoi nu ai mai vrea sa se termine :)
Zeitatea ne transforma in miracolul iubirilor nascute zi de zi, ne picura nectar dulce-crud-amar-mireasma, ne rupe-n bucata de zare, ne strange si ne risipeste...si-n toate esti tu, eu, noi, zeita si nemarginire, ...copila, iubita, femeie, ...umana-vie:)
Eu, tu...simtim si atunci, abia atunci "stim".Cunoastem apropieri, cunoastem departari, lasari pe unda lina si furtuni din senine stari, pentru ca "suntem"...si asta este mai mult decat cerem, mai mult decat cunoastem, mai mult decat descifram.
Erys a spus…
ce sa spun?...daca in intreaga mea viata m-as hrani cu tot ceea ce este mai bun, de la inceput la sfarsit, asa incat chiar daca sfarsitul ar trebui sa fie fericit, n-as gasi decat otrava cand as ajunge la el...suna putin cam teatral, ori a stupizenie. zeii insa cunosc pacatul afectarii. si ne lasa zambind sa ne ghiftuim cu zbateri si caderi infranate, cu constiinta rostogolirii pamantului, cu strugurii micilor bucurii striviti in cerul gurii, cu gustul deosebit al placerii dat de suferinta...o dieta e costisitoare si nu e pentru toate "buzunarele". un potir de aur pe zi, plin de aer si lumina ca iubirea. cine tine dieta asta are aripi si nu se aseamana cu nimeni :))
pup!
Brandusa a spus…
Erys, oare un abonament pe viata n-ar fi mai lesne de procurat ?! :))
La primul scancet cand vin ursitoarele alea, cred ca e momentul prielnic...dar oare cand putem reinnoi cererea, daca prima s-a ratat ?! :)
jai a spus…
http://visatorprinstele.blogspot.com/2011/07/getele-discuta.html

Postări populare de pe acest blog

Ea - in Africa

Intregire